Rólunk

Vállalkozásunk létrehozásához egy érdekesen alakuló baráti beszélgetés adta meg a kezdőlökést. Korábbi ismereteink alapján tisztában voltunk a polisztirol (EPS, hungarocell), és a darálással előállított polisztirol őrlemény lehetséges felhasználási területeivel. Így meglepődve szereztünk tudomást arról, hogy az EPS hulladék egy részét – ártalmatlanítás címén – az összegyűjtést követően eltemetik, hogy ott végeláthatatlan hosszú idő alatt bomoljon le.

Környezettudatos emberekként mérlegelni kezdtük, hogy a rendelkezésünkre álló tudást és tapasztalatot felhasználva, miként tehetnénk a szükségtelen környezetterhelés elkerülése érdekében. A megoldást egy olyan vállalkozás létrehozásában találtuk meg, melynek célja a különböző területeken keletkező polisztirol hulladékok összegyűjtése és elszállítása, valamint újrahasznosításuk biztosítása.

Ennek a célnak az elérését tettük vállalkozásunk küldetésévé, melynek szellemében, országos gyűjtési és szállítási hatósági engedély birtokában, elsősorban az alábbi EPS hulladékok rendszeres vagy alkalomszerű elszállítását tudjuk vállalni:

  • csomagolási EPS hulladék (pl.: műszaki üzletek),
  • gyártási EPS melléktermékek, selejtek és hulladékok (pl.: üzemek),
  • építkezéseken keletkező EPS hulladék,
  • hulladékudvarokban és hulladékkezelőknél keletkező EPS hulladék.

Szolgáltatási területünket igyekszünk folyamatosan bővíteni, tevékenységünket jelenleg elsősorban a dél-dunántúli és közép-magyarországi régióban végezzük. Elégedett partnereink között ma már egyaránt megtalálhatók országosan- és helyi szinten működő vállalkozások, hulladékudvarok, hulladékkezelők.
Ha vállalkozásánál is keletkezik EPS hulladék, és előnyben részesíti a környezettudatos megoldásokat, kérjük, töltse ki űrlapunkat az ajánlatkéréshez! Hozzon felelősségteljes döntést, válasszon minket!

Üdvözlettel,
a Mecsekstir Bt. csapata